Ponderosa Voorstellen!

Lisanne Engberts met Corjan en Mickey

Corjan is een mooie vos  KWPN ruin van 5 jaartjes jong. Hij is een echte dressuurtopper. Een super lief paard waar je echt alles mee kunt doen. Hij is ook super goed in vrijheidsdressuur, en doet dit ook met plezier!

Mickey is een mooie roan die elk seizoen van kleur veranderd. hij is een shetlander hengst van 7 jaar. Hij is super schattig en lief en is super goed in Vrijheidsdressuur en kent al veel trucjes. Hij is ook heel goed in vrijspringen en kan ook al heel hoog! 

 

 

Corjan^

Mickey^

Alianne Echten met Sannie en Chalene

Sannie is een mooie schimmel welsh van 15 jaar. Ze is super goed in dressuur. Ze is ook super goed in vrijheidsdressuur en schriktraining. Ze is super braaf en erg lief! Ze  houd ook heel erg van buitenritjes.

Chalene is een mooie bruine shetlander van 4 jaar. We hebben haar nog niet zo lang. Ze moet nog zadelmak gemaakt worden. Maar ze is al super lief en braaf.

Sannie^

Chalene^

Roos met Michette en Rogat Miss Blanche

Michette is een mooie palomino welsh van 6 jaartjes . Ze is super lief maar ze is er ook goed in om erg stout te zijn. Ze is super goed in springen en doet dit graag. Ze is ook goed in bitloos!

Rogat Miss Blanche is een mooie licht palomino welsh van 2 jaar. Ze is het veulen van Michette.  Ze is super lief en heel braaf. Ze is nog niet zadelmak, maar ze is wel super goed in vrijheidsdressuur en schriktraining. 

 

Michette^

Rogat^